PASSMUSEUM

 

És un passaport que t’obrirà les portes del món de la cultura a través de cinc museus de la comarca del Vallès Oriental; un àlbum amb el qual podràs col·leccionar les obres d’art més destacades en petits adhesius i, sobretot, una eina que et permetrà gaudir de cinc experiències d’art i gastronomia per només 25 € cada una i obtenir un obsequi especial en acabar tot el passaport.

 

 

  • Quins són els museus de la comarca que formen part de la proposta?

  • Què gaudiràs comprant el PASSMUSEUM de Thermalia?

Comprant el PASSMUSEUM en aquest web, tindràs la oportunitat de gaudir d’una jornada calderina complerta, endinsant-te no només al patrimoni artístic del museu, sinó també a la història del poble i als seus encants gastronòmics i termals.

  • Visita lliure al Museu Thermalia. Visita la mostra pública més important de l’artista Manolo Hugué i una destacada sèrie de ceràmica, litografia i dibuix de Pablo Picasso.
  • Visita guiada. T’oferim una visita pels principals monuments vinculats al termalisme i t’expliquem com aquest, ha conformat la identitat del poble al llarg dels segles.
  • Àpat. Menja en un dels restaurants de la vila per agafar forces i seguir amb la intensa jornada.
  • Bany termal. Gaudeix del plaer de l’aigua termal fent un bany a l’antic Safareig de Santa Esperança, convertit ara en els Banys Termals El Safareig, un equipament menut i agradable amb vistes a les hortes.

Comença, continua o acaba el teu viatge amb nosaltres comprant el teu PASSMUSEUM en aquest web i truca’ns per dir-nos quan t’agradaria gaudir d’aquesta jornada. (És imprescindible concertar-ho amb un mínim de 5 dies d’antelació) Quan vinguis a Thermalia, et segellarem el teu passaport si ja el tens d’algun dels altres museus, o bé et donarem el teu nou passaport si inicies amb nosaltres el teu viatge.

El PASSMUSEUM es pot gaudir dissabtes o diumenges (a excepció del mes d’agost i del primer i tercer diumenge de cada mes).

[contact-form-7 404 "Not Found"]