PASSMUSEUM

És un passaport que t’obrirà les portes del món de la cultura a través de cinc museus de la comarca del Vallès Oriental; un àlbum amb el qual podràs col·leccionar les obres d’art més destacades en petits adhesius i, sobretot, una eina que et permetrà gaudir de cinc experiències d’art i gastronomia per només 25 € cada una i obtenir un obsequi especial en acabar tot el passaport.

Quins són els museus de la comarca que formen part de la proposta?

Què gaudiràs comprant el PASSMUSEUM de Thermalia?

Comprant el PASSMUSEUM en aquest web, tindràs la oportunitat de gaudir d’una jornada calderina complerta, endinsant-te no només al patrimoni artístic del museu, sinó també a la història del poble i als seus encants gastronòmics i termals.

  • Visita lliure al Museu Thermalia. Visita la mostra pública més important de l’artista Manolo Hugué i una destacada sèrie de ceràmica, litografia i dibuix de Pablo Picasso.
  • Visita guiada. T’oferim una visita pels principals monuments vinculats al termalisme i t’expliquem com aquest, ha conformat la identitat del poble al llarg dels segles.
  • Àpat. Menja en un dels restaurants de la vila per agafar forces i seguir amb la intensa jornada.
  • Bany termal. Gaudeix del plaer de l’aigua termal fent un bany a l’antic Safareig de Santa Esperança, convertit ara en els Banys Termals El Safareig, un equipament menut i agradable amb vistes a les hortes.

Comença, continua o acaba el teu viatge amb nosaltres comprant el teu PASSMUSEUM en aquest web i truca’ns per dir-nos quan t’agradaria gaudir d’aquesta jornada. (És imprescindible concertar-ho amb un mínim de 5 dies d’antelació) Quan vinguis a Thermalia, et segellarem el teu passaport si ja el tens d’algun dels altres museus, o bé et donarem el teu nou passaport si inicies amb nosaltres el teu viatge.

El PASSMUSEUM es pot gaudir dissabtes o diumenges (a excepció del mes d’agost i del primer i tercer diumenge de cada mes).

Has comprat el PASSMUSEUM de THERMALIA i vols concertar la data per gaudir-lo? Tens qualsevol altre dubte? Escriu-nos!