ART I TAST és la proposta que el Museu Thermalia et fa perquè t’apropis a la seva col·lecció d’Art Modern i puguis culminar la visita amb un vermut o bé un berenar.

Thermalia té cura del llegat del Mas Manolo, una col·lecció molt particular que acull obres del mateix Manolo Hugué, així com peces originals de Pablo Picasso.

Aquestes exposicions són de caràcter permanent i les pots visitar per compte propi en l’horari habitual d’obertura del museu, tanmateix ART I TAST és una opció que et permet apropar més intensament a les exposicions gràcies a la figura del mediador, una persona que coneix en profunditat la col·lecció i que té per objectiu possibilitar la connexió del públic amb aquest patrimoni artístic.

Amb ART I TAST completaràs l’experiència artística en un dels establiments de Caldes amb un tast gastronòmic. Si decideixes fer la visita al matí, culminaràs l’estada a Thermalia amb un vermut a LA VALLESANA DEGUSTACIÓ, si decideixes fer la visita a la tarda, en acabar podràs anar a berenar al FIKA BRUNCH.

ART I TAST es fa un cop al mes de manera oberta sense necessitat de reserva, o bé de manera concertada per a grups tancats.

HORARIS

12 h     Mediació d’art + vermut 

17 h*   Mediació d’art + berenar (al mes de juny a les 18h)

La visita té una durada aproximada d’1 hora. En acabar, la mediadora acompanyarà al grup a l’establiment col·laborador, on cadascú podrà estar-hi el temps que consideri oportú (supeditat al que permeti l’establiment per qüestió d’horaris o altres).

OPCIONS I PREUS

Visita + vermut:

Opció A-  7€ – Vermut, cervesa o refresc amb pica-pica tipus patates xips i olives.*

Opció B-  10€ – Copa de vi o refresc amb formatge o pernil del bo.*

Visita + berenar:

Opció A-  7€ – Berenar dolç amb trosset de pastís casolà o galeta, amb suc de fruites natural.*

Opció B-  10€ – Berenar salat amb platet del dia d’el·laboració pròpia (tipus hummus o patates) amb refresc.*

*Els establiments col·laboradors poden canviar productes concrets en funció de la temporada o el servei.

  • Per assistir a ART I TAST no cal fer reserva prèvia, però cal tenir en compte que hi ha un aforament de 15 persones, en arribar al nombre màxim, no podrem acollir més visitants.

  • Recomanem ser a Thermalia una estona abans de l’hora de l’activitat per a comprar els tiquets.

  • Els grups (a partir de 6 persones), hauran de concertar l’activitat en data i hora a acordar.
    (En aquest cas, cal escriure un correu a visitesthermalia@caldesdemontbui.cat)