BROU DE NADAL AMB LA MARATÓ

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

EL BROU DE NADAL BULLIRÀ AMB LA MARATÓ EN EL MARC DEL MERCAT ECOLÒGIC I DE PROXIMITAT DEL 13 DE DESEMBRE

L’olla gegant calderina que no va poder bullir per la Fira de Nadal farà el brou amb aigua termal el dissabte 13, en el marc del Mercat ecològic i de proximitat i dels actes per la Marató de TV3

El brou fet amb aigua termal es converteix enguany en una activitat solidària amb la Marató de TV3 i s’afegeix a l’extens programa calderí d’accions per les malalties cardiovasculars que promou, en la seva majoria, la plataforma Caldes bull amb la Marató.

El dissabte 13 de desembre l’olla gegant bullirà durant tot el dia a la plaça de la Font del Lleó, on s’estarà celebrant una versió ampliada en hores i parades del Mercat ecològic i de proximitat que organitza l’AV Casc Antic cada segon dissabte de mes. Excepcionalment, el mercat es farà també durant la tarda (fins les 21 h) i inclourà parades de productes nadalencs.

 Altres novetats d’aquest mercat respecte els anteriors són la celebració d’activitats familiars (com tallers de boles de Nadal o de pessebres, entre altres) i el tastet de productes ecològics (oli, melmelades, formatges, mató, vi, mandarines, taronges, pa, pasta, fruita, flams, cervesa i productes cosmètics i d’higiene ecològics).

 Per fer el brou solidari s’instal·larà una urna petitòria al costat del lloc on es fa el repartiment de brou gratuït. Les donacions que faci la ciutadania en aquesta urna més els diners que es recaptin quan se serveixi la carn d’olla a la tarda (1€ per ració) es destinaran a la Marató de TV3.

 A banda, cal recordar que a les 18 h, al Casino de Caldes, tindrà lloc l’espectacle De Tot Cor, organitzat per Caldes bull amb la Marató, i que diumenge 14 es concentraran gran part de les activitats solidàries que resten a la plaça Catalunya.