OFICINA DE TURISME

L’Oficina de Turisme es troba ubicada a l’edifici de l’Antic Hospital de Santa Susanna que data del segle XIV on, durant segles, feia funcions de balneari, amb serveis de banys gratuïts per als més desafavorits i serveis remunerats. Actualment, l’edifici acull el Museu Thermalia i l’Oficina de Turisme.

A l’oficina trobareu infromació sobre els punts d’interès de la població i rodalies, així com dels establiments turístics de la població. L’atenció personal i el material informatiu us garantirà una bona estada a Caldes de Montbui. A més, a l’oficina trobareu a la vostra disposició una botiga de records i de productes típics de la població.

HORARI HIVERN

(d’octubre a maig inclosos)

♦ De 10 a 14 i de 16 a 19 de dimarts a dissabte.

♦ Diumenge i festius de 10 a 14.

♦ Dilluns no festius tancat.

HORARI ESTIU

(de juny a setembre inclosos)

♦ D’11 a 14 i de 17 a 20 de dimarts a dissabte.

♦ Diumenge i festius d’11 a 14.

♦ Dilluns no festius tancat.

HORARIS ESPECIALS

Durant les festes de Nadal 

♦ Tancat el 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener.

Durant la Festa Major i les fires

♦ D’11 a 14 i de 17 a 20.

LOCALITZACIÓ

Caldes de Montbui es troba situada a la comarca del Vallès Oriental, en el límit amb el Vallès Occidental. L’envolten les poblacions de Palau-Solità i Plegamans, Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Feliu de Codines i Sentmenat.

La principal carretera d’accés és la C-59 que s’agafa des de l’AP-7, la C-17 o la C-33 a l’alçada de Mollet del Vallès. Des de Sabadell la C-1413 i des de Granollers la C-1415 també hi menen.

Un cop al municipi, trobareu el museu a la plaça de la Font del Lleó, just davant de l’ajuntament. Al costat podeu veure les Termes Romanes i uns metres més enllà la Font del Lleó on brolla l’aigua a 74º.

A Caldes s’hi arriba a través de:

  • La C1415 direcció Granollers
  • La C59 direcció Mollet
  • La C59 direcció Moià
  • La C1413 direcció Sabadell

Proximitats:

Barcelona: 30 km
Monestir de Sant Miquel del Fai: 20 km
Costa Brava: 70 km
Monestir de Montserrat: 65 km
Parc Natural del Montseny: 65 km

CONTACTAR