EXPOSICIÓ DE GRAVATS ‘Gravure Québec – Gravat Catalunya’

El grup de gravadores catalanes: “Empremtes de Dones” integrat per les artistes: Neus Colet, Alícia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer, torna a exposar a Catalunya, aquesta vegada amb un intercanvi amb gravadores del Québec. L’exposició es podrà visitar a la Sala Delger

Caldes de Montbui, del 14 de febrer a l’1 de març de 2015. L’horari de visites serà : divendres de 17:30 h a 2030 h, dissabtes i diumenges de 1130 h a 1430 h i de 17:30 h a 2030 h.

La inauguració d’aquesta mostra serà el diumenge dia 15 de febrer a les 12:00 h i comptarà amb la presentació del crític d’art Ramon Casalé qui ha escrit el text del catàleg digital que s’ha realitzat.

 Aquesta exposició es va presentar al mes de juliol de 2014 al Centre Cultural de Repentigny, a prop de Montreal. Per la inauguració van viatjar des de Catalunya les artistes: Pilar Masip i Alícia Gallego.

 En representació de Québec participen les artistes:Francine Beauvais, Deborah Chapman, Diane Joyal, Jannine Leroux Guillaume. És molt interessant poder comptar amb l’obra d’aquestes artistes a Catalunya, donat que es pot gaudir de l’utilització que fan de les tècniques de gravat. A més és un luxe comptar amb la participació de Jannine Leroux Guillaume una de les introductores de les tècniques de gravat al Quebec.

L’exposició es podrà visitar també a la Sala d’exposicions del Cercle Artístic de Sant Lluc, carrer Mercaders 42, Barcelona del 10 de març al 2 d’abril de 2015. La inauguració d’aquesta mostra es farà el dimarts dia 10 de març a les 19:00 h. La presentació de l’exposició també estarà a càrrec del crític Ramon Casalé. L’exposició podrà visitar-se de dimarts a dissabte de 17:00 a 20:00 h.

Sobre “Empremtes de Dones”: les gravadores: Neus Colet, Alícia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer, van decidir agrupar-se a l’any 2008 per tal organitzar exposicions d’intercanvi sobre gravat amb altres països. Des de l’any 2009 exposen de manera conjunta i ja han realitzat intercanvis amb l’Argentina i Itàlia. La proposta és col·laborar grupalment per tal de promocionar l’obra gràfica. Aquestes artistes realitzen també exposicions de manera individual i a més fan docència de diferents tècniques de gravat.

VEURE CATÀLEG