MICROVISITES

20 minuts de recorreguts per conèixer millor els artistes Picasso i Manolo i els principals atractius turístics de Caldes de Montbui.

Breus i intensos recorreguts per fragments de la vida de Pablo Picasso i Manolo Hugué dels quals va ser testimoni la vila de Caldes de Montbui i pels principals atractius turístics del poble termal.

Les Microvisites sobre Picasso i Manolo tenen lloc els dimarts, cada dimarts de mes amb una temàtica diferent, una durada de 20 minuts, cost zero i sempre el mateix punt de sortida: el Museu Thermalia.

I les Microvisites sobre espais d’interès turístic i patrimonial tenen lloc els dijous, cada dijous de mes amb una temàtica diferent, també 20 minuts de durada, cost zero i Thermalia com a punt de partida.

Fer cada Microvisita donarà dret a posar un segell en un passaport fictici que acredita haver arribat a tots els destins del viatge per les millors parades artístiques i patrimonials de Caldes de Montbui. I omplir totes les pàgines del passaport donarà dret a un obsequi.

Microvisites Picasso – Manolo 
1r dimarts de mes: Manolo i Totote. Relació personal i artística entre Manolo i la seva fidel companya.
2n dimarts de mes: Manolo i joies. Per a Manolo la joieria va ser una passió artística i un recurs per sobreviure. Les seves joies són escultures de format petit.
3r dimarts de mes: Poesia de Manolo. Manolo va ser una artista complert i la poesia va formar part del seu llenguatge.
4r dimarts de mes: Manolo i Picasso. L’amistat entre els dos artistes va perviure més enllà de la mort de Manolo.

Microvisites atractius turístics 
1r dijous de mes: Font del Lleó. Explicació de l’origen de l’aigua termal i context del monument.
2n dijous de mes: Termes Romanes. El termalisme en època romana i el vincle amb la salut de les Termes Romanes de Caldes de Montbui.
3r dijous de mes: Farmàcia Codina. L’antiga farmàcia modernista i la seva especial relació amb el termalisme (iogurts)
4r dijous de mes: Espai Can Rius. Cases de banys des del S.XVI, gran balneari del S.XIX i equipament polivalent avui.