via del pintxo 2019

   

 

 

Engega de nou la Via del Pintxo amb més establiments que mai

Del 23 de maig a l’1 de juny Caldes celebra la 4a Via del Pintxo, l’edició amb més participació en la que bars i restaurants competiran per crear el millor pintxo i el pintxo més popular

 

28 establiments participen en la celebració de la 4a Via del Pintxo, la més concorreguda fins ara. L’Associació Projecte Mexcla’t, l’Ajuntament de Caldes de Montbui, la marca cervesera Damm i la Cooperativa Crític, engeguen aquesta nova edició on bars i restaurants de Caldes competiran pel Premi Via del Pintxo 2019, que atorga el jurat; el Premi Pintxo Popular 2019, que atorga el públic amb una votació i el Premi Turístic 2019, on es valorarà la utilització de productes típics, de proximitat i relacionats amb el turisme de la població.

Com cada any tots els establiments oferiran un pintxo més una beguda (canya, quinto o similar) per 2,5€ i tothom en podrà valorar el sabor, la presentació i l’originalitat.

Els participants posen tot l’enginy per presentar creacions que donin a conèixer la gran qualitat de la gastronomia calderina. Any rere any la ruta ha anat despertant l’interès del territori, consolidant el projecte impulsat per l’Associació Mexcla’t i l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Enguany, Via per zones

Els establiments participants es dividiran en 5 zones i els consumidors rebran una targeta a timbrar a cada establiment on facin consumició del pintxo a concurs. Si timbren a un establiment de cada zona, reben un record de regal de la Via del Pintxo.

Enguany els seguidors trobaran una nova i diversificada participació d’establiments i un radi d’abast de zones del municipi més ampli que en anteriors edicions. Cada any la via a recórrer és més gran i més representativa del territori gastronòmic calderí.

Els establiments participants d’aquesta edició són:

Àgora d’Apindep

Cafè del Centre

Cases dels Mestres

Canfanga

Can J

Can Sisku nou

El Caffè Iseo Gelateria

El Plat a casa

El Remei

El Temple

Club Regasol

Festuk Cafè

Cafeteria Fundació Santa Susana

Frankfurt Caldes

Gaudim

il Lago

La Carbonera

La Cuineta

La Pelleria

La Vallesana Espai Degustació

Na Madrona

Olimpo

Pelliz-Kito

Robert de Nola

Termes Victòria

Ukiyo

Winner

Xeflis

A banda de competir per la millor tapa, tots tenen l’objectiu de passar-ho bé i fer ambient de poble donant a conèixer la gastronomia calderina.

S’entén per pintxo el producte d’elaboració culinària en petit format, de fàcil degustació, destinat a menjar-se directament amb les mans i que permet, en ocasions, la utilització d’algun petit utensili que faciliti la seva degustació com un escuradents o una cullera japonesa.

 Més informació al web de l’Ajuntament