VIA DEL PINTXO CALDES DE MONTBUI

 

anuncio-01
Del 26 de maig al 2 de juny, Caldes de Montbui celebra la Via del Pintxo, en la que bars i restaurants competiran pel millor pintxo i pel pintxo més popular amb productes de qualitat i proximitat

Una extensa llista de bars i restaurants locals s’han afegit a la Via del Pintxo de Caldes de Montbui 2016. La vila termal s’estrena en aquesta proposta gastronòmica que està triomfant en altres indrets de Catalunya i ofereix una ruta de pintxos en la qual es podrà lluir la ja prestigiosa gastronomia calderina.

Els establiments que hi participen competiran pel Premi Via Pintxo 2016, que atorgarà el jurat, i pel Premi Pintxo Popular 2016, que atorgarà el públic amb una votació popular. Tots oferiran un pintxo més una beguda (canya, quinto o similar) per 2,5 € i tothom podrà valorar el sabor, la presentació i l’originalitat de la proposta.

I per pintxo els establiments hauran d’entendre: producte d’elaboració culinària en petit format, de fàcil degustació, destinat a menjar-se directament amb les mans, i que permet, en ocasions, la utilització d’algun petit utensili que faciliti la seva degustació com un escuradents o una cullera japonesa

El 4 de juny es farà l’acte de lliurament dels premis de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui (lloc i hora per determinar).

La presentació del concurs s’ha fet a través d’una trobada al safareig de la Portalera en la que han participat el regidor de Cultura, Isidre Pineda, Carlos Martín, president de l’entitat coorganitzadora Mexcla’t (@projectemexclat), establiments participants i un representant del patrocinador Estrella Damm.

Establiments participants
Agora cafeteria – gastro espai (Cooperativa 70)
Bar Club Ragasol
Caldarium
Can Fanga
Can Sisku
Club Ragassol
Digestàlia
El Cafè del Centre Cooperativa
El Divino
El Remei
El Xiri
Festuk Cafè
Frankfurt Caldes
Il Cafè Di Romy
L’Ametller
La Bassa de Can Rius
La Cuineta
La Llamborda del Casino
La Pelleria
La Pizzarra
Mans de Sucre
Na Madrona
Opció B Gastro Espai
Pellizkito Bar
Rosset

https://www.facebook.com/projecte.mexclat